Söker du en professionell och inspirerande föreläsare, utbildare, konferencier, artist eller moderator till er kick off , konferens eller företagsevent? Eller fortbildning/teamwork inom företaget som lyfter medarbetarnas resultat och relationer.


Anna är reser världen över för att få världens företagare att trivas bättre på sina arbetsplatser för att skapa bättre resultat för företaget och för de anställdas välmående.


NY FÖRELÄSNING: "Sverige visslar snart!"


En interaktiv infotainment-föreläsning för arbetsplatser som har stressade, frustrerade medarbetare och vill hitta arbetsglädjen för att främja välmåendet, effektivitet, motivation och resultat.


För arbetsplatser som som vill vissla av glädje till jobbet men har fastnar i vinkelvolten.
Enligt en undersökning trivs endast 15 % på sina jobb. Öka lönsamheten genom arbetsglädje, teamwork och vass kommunikation.


Frustrationer:
• Låg arbetsglädje
• Icke fungerande teamwork
• Dålig kommunikation mellan kollegor
• Tryckt stämning
• Konflikter
• Man skyller allt på ledningen


Kommunikation och den psykosociala arbetsmiljön:
• Bättre medarbetarskap
• Trivsam arbetsplatskultur
• Större arbetsglädje
• Starkare teamwork
• Enkel konflikthantering
• Hur du kan göra allt du gör briljant för att må bättre på jobbet och vilja glädjeskutta upp på morgonen.Föreläsare, konsult, utbildare, workshopledare

Anna Jois är

grundare och VD för Business Brilliance och en erfaren föreläsare och certifierad KBT-coach med många års erfarenhet inom företagsutveckling och kommunikation. Hon har föreläst för och utbildat företag såsom Stockholms stad, Capio och Kommunal sedan 2012.

Skräddarsydda utbildningar, teamworkevent, personalutvecklingsevent.

Även handledning, coaching, rådgivning.

Eventartist

Som 12-åring startade hon sitt liv på scen som artist. Idag har hon släppt både album och singlar men framförallt älskar hon att underhålla publiken med musik, hennes unika utstrålning och energi för att få dem att dansa, le, skratta och sjunga med på stora företagsevent. Att få igång publiken är hennes specialitet. Ett säkert kort för musikunderhållning på ditt event.

Konferencier

Anna har ett naturligt underhållningsvärde som skapar trygghet, glädje, struktur och nöje på ditt event sedan 2012.

Moderator

Anna är licencierad moderator som får publiken och arrangörer att känna ett strukturerat lugn blandat med en underhållande lättsam stämmning som får din konferans att rulla smärtfritt med extra edge.

Referenser

"Vi är väldigt glada över att du ville komma och tala hos oss! Alla jag talade med efteråt var både nöjda och tacksamma. Många gick därifrån med en känsla av lycka i hjärtat, det kändes förlösande på något sätt!"


-Matilda, Kvinnliga nätverket FWO, Stockholm


"Anna fick mig att inse alla mina möjligheter och att jag måste lita och vad jag tror på. Nu är jag på väg att göra det jag verkligen vill!"


-Markus Lundqvist, Cake Cowboy Chocholat saloon, Kivik


“We were thrilled and honoured to feature Anna Jois as our MC for the 5th Anniversary. Anna was selected amongst a pool of considered talents because of her skill both as a confrenseer and as an artist with an incredible, unforgettable voice. Anna rose to the occasion both performing music and playing the role of MC. He ability to engage both young and old was in full display and the response from the audience was unanimous—Anna was a hit. We look forward to inviting Anna back to the stage next year, and, the year after that, and…..”


-Bill Schacht. Grundare av “Shockholm”, Stockholm

“Anna Jois har varit föreläsare hos oss i Kommunal Växjö på vår Arbetsplatsombudsdag. Hon inspirerade oss i hur man skapar arbetsglädje på våra arbetsplatser, samt hur vi bemöter vår omgivning utifrån våra yrkeskategorier. Vi fick även oroligt bra tips på hur vi hanterar stress i vardagen och gav oss verktyg till hur vi kan påverka varandra till att skapa en positivare arbetsmiljö. Lekande lätt och med ett glatt humör fick hon oss 97 delegater till att känna att vi alla har en viktig roll att spela på våra arbetsplatser.”


-Sofie Franzén, Förtroendevald Kommunal Växjö


“En väldigt inspirerande föreläsning! Mina medarbetare fick verkligen med sig Annas positiva och inspirerande energi. Det saknades ingenting. Känslan av föreläsningen var mycket god och fler bör få möjligheten att få lyssna på Anna. ”


-Monica Carlsson, Capio vårdcentral, Gullmarsplan


Följ Anna Jois på sociala medier

Kontakta Anna Jois


Stockholm, Sverige

Email: anna@annajois.se

Eller skriv på sociala medier

Anna Jois 2019 @ All Rights Reserved