BIOGRAFI

Where joy meets hell yeah!

Anna Jois

är en helt unik soloartist och föreläsare som specialiserat sig inom 3 ämnen:

Motivation, Marknadsföring & Musik.


Anna började sin liv på scenen som 12-åring och upptäckte redan då kraften i att kunna motivera, beröra och underhålla en publik. Tills idag har hon delat scener med stora namn i Europa och USA.


På hemmaarenan Sverige trivs hon bäst och klättrar snabbt inom både musikvärlden och entreprenörsvärlden. Hon vill göra skillnad för många människor, en människa i taget.


Anna är känd för sin glädjefyllda hell yeah-känsla hon sprider med vinden och får folk att ta till sig hennes kunskap och härliga sinnestillstånd.

Hon har synts på TV, i Radio, i tidningar, poddar och intervjuer på sociala medier. Hon går rakt igenom rutan och berör. De priser hon vunnit genom åren ser hon som ett sätt att fortsätta på att tro på hennes förmåga att göra skillnad för andra.

Musik – Annas som powerpopartist


Den njutningsbara blandningen av powerballader och motiverande powerpop som Anna har på Spotify, Itunes, YouTube m.m. präglas alltid av genomtänkta tunga texter som går rakt igenom The feels. Där finns ett album och en bunt singlar. För tillfället är Anna i studion och jobbar fram sitt andra album. Uppmärksamheten i Sverige fick Anna att göra en USA-turné 2010. Hon använder även musik på olika sätt i hennes föreläsningar.


Motivation – Anna som föreläsare


Anna började plugga psykologi 2012 då hon alltid varit intresserad av hjärnan och dess förmågor. Hon specialicerade sig inom KBT (Kognitiv BeteendeTerapi) och började coacha människor. Hennes motivationsföreläsningar ville fler ta del av och hon blev mer och mer populär då hon på ett lättsamt, underhållande och pedagogiskt sätt förmedlar avgörande faktorer som skapar förändring i antingen en arbetsgrupp och hos enskilda entreprenörer.


Marknadsföring – Om Anna som marknadsföringsexpert


Marknadsföring har länge intresserat Anna då hon länge velat sprida sina budskap och hjälpa andra entreprenörers företag att ”go bananas”. Då behövs kunskaper hon samlat på sig under åren med över 10 000 timmars studerande av böcker, seminarier, workshops, föreläsningar och research. Hon är idag delägare i marknadsföringsbolaget Basic Bananas Nordics. Basic Bananas är ett globalt utbildningsbolag som i skrivande stund finns i 18 av världens städer från USA till Australien och har haft 375 sessioner och över 16 000 deltagare.


På sin fritid är det musik, dans, träning och kvalitetstid med familj och vänner som vinner hennes tid. Något inte många vet om henne är att hon samlar på sällskapsspel och instrument.

Ord som sammanfattar Anna Jois är


#CONFIDENCE, #EMPOWERMENT, #JOY & #MOTIVATION

Följ Anna Jois på sociala medier

Lyssna på Annas musik

Kontakta Anna Jois


Stockholm, Sverige

Email: anna@annajois.se

Eller skriv på sociala medier

Anna Jois 2020 @ All Rights Reserved